Web Analytics Made Easy - Statcounter

گاردین درباره دیدار بایرن مونیخ و وولفسبورگ در این مقاله نوشته بود: دو بازیکن، دو ضدحمله و دو گل. در یک شب گرم در آخرین روزهای تابستان در مونیخ اسطوره‌ای به نام "روبری" متولد شد.

طرفداری- در تیم هایی که از دو وینگر هم‌سطح بهره می‌برند اغلب اوقات رقابت به وجود آمده بین این دو بازیکن باعث ضربه خوردن تیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود زوجی مانند روبن و ریبری که علیرغم هماهنگی زیاد باعث پیشرفت یکدیگر نیز می‌شوند، برای یکدیگر فضا ایجاد می‌کنند و به معنای واقعی یکدیگر را تکمیل می‌کنند، برای هر تیمی یک نعمت بزرگ محسوب می‌شود.

معمولا زوج ها در زمین فوتبال چه در قلب خط دفاعی باشند یا در خط میانی بازی کنند یا زوج خط حمله تیم را تشکیل بدهند، باید برای هماهنگی بیشتر در فاصله کمی از یکدیگر قرار بگیرند و در صورتی که فاصله آنها در زمین از یکدیگر زیاد شود، هماهنگی و تأثیرگذاری آنها به طور محسوسی کم می‌شود.

اما این زوج خط حمله بایرن مونیخ از این قاعده مستثنی بودند و هرگز به نظر نمی‌رسید این دو بازیکن برای افزایش هماهنگی خود نیاز دارند تا در نزدیکی هم در زمین فوتبال قرار گیرند. درواقع اینکه یکی از آنها دقیقا جلوتر یا پشت سر دیگری و در فاصله کمی از او قرار می‌گرفت باعث ایجاد محدودیت در توانایی های آنها می‌شد و آنها در صورتی که به صورت آزادانه و در فضای باز قرار می‌گرفتند تأثیرگذاری بیشتری از خود نشان می‌دادند. این زوج وینگر خط حمله باواریایی ها برای یک دهه بایرن مونیخ را تبدیل به یکی از مخوف‌ترین رقبا برای هر خط دفاعی کرده بود و آنها را به یکی از قطب های فوتبال جهان مبدل کرده بود تا طی یک دهه با حضور این زوج هلندی-فرانسوی تمام افتخارات فوتبال اروپا را بدست بیاورند و تبدیل به یکی از قدرتمند‌ترین تیم های تاریخ بوندسلیگا شوند.

فرانک هنری پیر ریبری در شهر کوچکی در فرانسه به نام بولون سور مر متولد شد. او پیش از اینکه برای بیش از یک دهه پست وینگر چپ بایرن مونیخ را قبضه کند در کشور خود فوتبال حرفه‌ای را آغاز کرد. در گالاتاسارای ترکیه معروف شد و پس از یک دوره کوتاه در مارسی فرانسه به غول آلمانی پیوست و سال ها در این تیم درخشید.

او در سن 17 سالگی فوتبال حرفه‌ای خود را آغاز کرد و برای تیم شهر زادگاه خود یعنی باشگاه بولون به میدان رفت. ریبری در حال پیمودن پله های طرقی بود و پس از 2 فصل به باشگاه المپیک آلس پیوست و پس از آن به باشگاه برست و پس از آن به متز پیوست. در آنجا بود که استعدادیاب های باشگاه گالاتاسارای ترکیه او را یافتند و به ترکیه منتقل کردند. هرچند حضور او در ترکیه تنها 6 ماه به طول انجامید اما نقش مهمی در آینده او ایفا کرد و باعث شد در فرانسه به او به دید یک بازیکن بین‌المللی نگاه کنند.

عملکرد درخشان ریبری در دوره کوتاه‌مدت او در استانبول چشم باشگاه مارسی فرانسه را به خود خیره کرد. آنها که با اشتیاق ریبری را به خط حمله خود اضافه کردند علاوه بر استفاده از مهارت های ریبری در میدان مسابقه پس از یک و نیم فصل سود مالی خوبی نیز از فروش او بدست آوردند و در عین حال نیز ریبری مزد زحمات خود را گرفت و 2 سال پس از انتقال به لیگ ترکیه، با مبلغ 25 میلیون یورو به یکی از بزرگترین باشگاه های دنیا یعنی بایرن مونیخ منتقل شد.

زوج هلندی ریبری یعنی آرین روبن 2 سال بعد از او به پایتخت آلمان رسید. او فوتبال حرفه‌ای خود را از باشگاهی که از بچگی طرفدار آن بود شروع کرد، یعنی باشگاه گرونینگن هلند و سپس به یکی از مطرح‌ترین باشگاه های کشور یعنی پی اس وی آیندهوون پیوست. استعدادیاب های بسیاری از باشگاه های مطرح جهان برای یافتن ستاره های آینده خود در باشگاه های مطرح هلند جستجو می‌کنند و جای تعجب نداشت که توجه آنها به پای چپ مسحورکننده این وینگر هلندی جذب شود.

آرین روبن پیش از اینکه به بایرن مونیخ منتقل شود به باشگاه چلسی و پس از آن به رئال مادرید منتقل شد و کسب این تجارب در مطرح‌ترین لیگ های قاره اروپا او را به بازیکن بهتری تبدیل کرد. او با فرهنگ و سبک فوتبال هلند، انگلستان و اسپانیا آشنا شده بود و علاوه بر اینکه نام خود را به عنوان یکی از بهترین وینگرهای جهان بر سر زبان ها انداخته بود، از اعتماد به نفس بیشتری نیز برخوردار شده بود، زیرا پیش از پیوستن به باواریایی ها قهرمانی در 3 لیگ اروپایی را تجربه کرده بود و تبدیل به یکی از اصلی‌ترین مهره های تیم ملی هلند شده بود.

گذشته از هماهنگی و درک متقابلی که روبن و ریبری به سرعت با یکدیگر پیدا کردند، در شروع کار این زوج، حضور روبن شرط لازم برای موفقیت ریبری در بایرن محسوب نمی‌شد. زمانی که روبن به بایرن مونیخ پیوست، ریبری 2 فصل موفق را در مونیخ سپری کرده بود و در اولین فصل حضور خود در جمع باواریایی ها به 3گانه داخلی (بوندسلیگا، DFB-Pokal (جام حذفی) و DFB-Ligapokal (سوپر لیگ که میان 5 تیم برتر لیگ و قهرمان جام حذفی فصل قبل برگزار می‌شود)) دست یافته بود.

و البته ریبری سهم زیادی در موفقیت های آن سال بایرن مونیخ ایفا کرد و خیلی زود به عنوان ستاره تیم شناخته شد. او در همان سال موفق شد جایزه بهترین بازیکن فرانسه را بدست بیاورد، جایزه‌ای که سال قبل آن را برای اولین بار از چنگ تیری آنری خارج کرده بود. پیش از آن آنری که ستاره فوتبال فرانسه محسوب می‌شد 4 سال پیاپی آن جایزه را کسب کرده بود، اما ریبری با شکست دادن یکی از بهترین مهاجم های آن زمان فوتبال جهان برای 2 سال پیاپی نام خود را بیش از پیش بر روی زبان ها انداخت و خود را به عنوان یک ستاره به جهان فوتبال معرفی کرد.

در حالیکه ریبری در آن فصل نزدیک به 50 مرتبه با پیراهن بایرن مونیخ به میدان رفته بود موفق شده بود آمار 19 گل و 20 پاس‌گل را ثبت کند، تا نقش کلیدی او در موفقیت های بایرن جای هیچ شک و شبهه‌ای نداشته باشد. سرمربی بایرن مونیخ اوتمار هیتسفلد در مراسم اهدای جایزه بهترین بازیکن در پاریس با اشتیاق درباره ریبری گفته بود:

بدون شک او ستاره این فصل بوندسلیگا و بایرن مونیخ بوده است.

در آخر همان شب ریبری درحالیکه جایزه بهترین بازیکن فرانسه را در اختیار داشت و با لبخند رضایت پشت میکروفون گفت:

از زمانی که به بایرن مونیخ آمده‌ام، از تمام انتظاراتی که از خود داشته‌ام گذشته‌ام و باور نمی‌کردم انقدر سریع در تیم جا بیفتم.

بدون علم به اینکه چه موفقیت های بزرگی انتظار ریبری را در بایرن مونیخ می‌کشد، رویای ریبری در مونیخ ناگهان تبدیل به کابوس شد. عملکرد شخصی او همچنان فوق‌العاده و در حال پیشرفت بود اما بایرن مونیخ دچار افت شدیدی شده بود و آنها رقابت برای قهرمانی در بوندسلیگا را به وولفسبورگ واگذار کردند و در لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی در مرحله یک چهارم نهایی از دور مسابقات کنار رفتند، تا ریبری و بایرن مونیخ یک فصل ناامید کننده و بدون جام را پشت سر بگذارند.

پس از آن فصل مدیران بایرن مونیخ متوجه شدند ریبری به تنهایی نمی‌تواند تمام جام ها را برای آنها به ارمغان بیاورد. آن شروع به ترسیم یک بایرن رویایی کردند و برای رسیدن به آن نیاز به یک وینگر راست طراز اول داشتند و چه کسی بهتر از وینگر هلندی  رئال مادرید، هرچند در آغاز امید زیادی برای خرید او وجود نداشت اما در نهایت آنها موفق شدند تا بهترین زوج ممکن برای فرانک ریبری را به آلمان بیاورند تا بتوانند قدرت خط حمله تیم را متوازن کنند.

زمانی که اولی هونس و لوئیس فن خال مدیر و سرمربی وقت بایرن مونیخ موفق شدند با مبلغ 25 میلیون یورو آرین روبن را از اسپانیا به آلمان منتقل کنند، شاید خود نیز تصور نمی‌کردند چه انتقال سودمندی را برای بایرن مونیخ رقم زده‌اند و چه زوج مخوفی را برای یک دهه بعد بایرن مونیخ ساخته‎اند.

باواریایی ها فصل را با اندیشه انتقام شروع کردند و همچنان ناراحت از شکستی که در برابر وولفسبورگ در راه قهرمانی فصل قبل متحمل شده بودند، می‌خواستند تا از آغاز فصل تمام رقبا را از پیش رو بردارند. اما آن فصل موفقیت‌آمیز به هیچ عنوان برای آنها خوب شروع نشد و آنها در 2 دیدار اول مقابل هوفنهایم و وردربرمن متوقف شدند و در بازی بعدی با نتیجه 2-1 از تیم تازه صعود کرده ماینتس شکست خوردند، اما در آستانه چهارمین بازی فصل بوندسلیگا آنها از مهاجم هلندی خود رونمایی کردند و گویی پس از آن بخت و اقبال بار دیگر به بایرن لبخند زد.

روز بعد از آن روبن در کنار ریبری بازی مقابل وولفسبورگ را از روی نیمکت آغاز کرد، در حالیکه شاگردان فن خال نیمه نخست را با پیروزی 1-0 به پایان رساندند سرمربی هلندی در نیمه دوم برای اولین بار روبن را با پیراهن بایرن مونیخ وارد میدان کرد تا او یک نیمه فرصت داشته باشد تا توانایی های خود را نشان بدهد و کمی بعد نیز ریبری وارد میدان شد تا این زوج مهلک برای اولین بار بازی در کنار یکدیگر را به مدت نیم ساعت تجربه کنند.

این زوج تنها به چهار و نیم دقیقه زمان احتیاج داشتند تا برای اولین مرتبه قدرت خود را به جهان فوتبال نشان بدهند.، آنها با یک حرکت 2 نفره به قلب دفاع حریف نفوذ کردند تا روبن خیلی زود اولین گل خود با لباس بایرن مونیخ را وارد دروازه وولفسبورگ کند. نزدیک به 10 دقیقه پس از آن ریبری با یک حرکت انفرادی توپ را در یک شرایط ایده‌آل به روبن رساند تا او دومین گل خود برای باواریایی ها را به راحتی مقابل وولفسبورگ به ثمر برساند و امید را برای پس گرفتن قهرمانی بوندسلیگا در قلب هواداران بایرن مونیخ زنده کند.

Guardian این گزارش را درباره دیدار بایرن مونیخ و وولفسبورگ نوشته بود:

هماهنگی خوب وینگر تیم ملی هلند و فرانک ریبری اولین پیروزی فصل بایرن مونیخ را به ارمغان آورد، پیروزی و 3 امتیاز ارزشمند این دیدار در دقیقه 80 و با ضدحمله دو نفره روبن و ریبری قطعی شد. روبن موفق شد در این دقیقه برای دومین مرتبه مقابل وولفسبورگ گلزنی کند تا در اولین دیدار خود عملکرد درخشانی را نشان دهد.

گاردین در این مقاله نوشته بود:

دو بازیکن، دو ضدحمله و دو گل. در یک شب گرم در آخرین روزهای تابستان در مونیخ اسطوره‌ای به نام "روبری" متولد شد.

بایرن مونیخ پس از 13 دیدار در رتبه هشتم قرار گرفته بود و در لیگ قهرمانان اروپا نیز شرایط خوبی را سپری نمی‌کرد و در دو دیدار رفت و برگشت از بوردوی فرانسه شکست خورده بود و همه اینها شرایط را برای لوئیس فن خال سخت کرده بود و شایعات فراوانی پیرامون اخراج وی در رسانه ها پخش شده بود. در شرایطی که نتایج چند دیدار بعدی بایرن مونیخ در سرنوشت سرمربی هلندی بسیار تأثیرگذار بود، هموطن وی به کمکش شتافت.

آرین روبن از زمان پیوستن به بایرن مونیخ بیش از تمام هم‌تیمی های خود موفق به گلزنی شده بود. او در تمام مسابقات 23 گل به ثمر رسانده بود و از تمام هم‌تیمی های خود تأثیر مستقیم بیشتری در گل های بایرن مونیخ داشت و البته توماس مولر نیز در موفقیت او تأثیر بسزایی داشت.

در مراحل حذفی لیگ قهرمان اروپا بایرن مونیخ در دو مرحله یک هشتم و یک چهارم نهایی، بازی رفت را با پیروزی 2-1 پشت سر گذاشت و بازی برگشت را با نتیجه 3-2 شکست خورد، اما در هر دو مرحله به لطف قانون گل زده بیشتر در خانه حریف موفق به صعود به مرحله بعدی شد و در هر 2 مرحله این آرین روبن بود که آن گل حیاتی در خانه حریف را به ثمر رساند تا بایرن مونیخ به مرحله بعدی صعود کند.

پس از پیروزی 2-1 بایرن مونیخ مقابل فیورنتینا در آلیانز آرنا، آنها برای انجام دیدار برگشت به ایتالیا سفر کردند تا در استادیوم آرتمیو فرانکی مقابل فیورنتینا قرار بگیرند، فیورنتینا موفق شد سومین گل خود در آن دیدار را به ثمر برساند تا نتیجه آن دیدار 3-1 و در مجموع دو دیدار به 4-3 تبدیل شود، اما چند لحظه بعد در حالیکه روبن در سمت راست خط حمله قرار داشت توپ را با یک پاس دقیق به سمت او فرستادند و او با پای راست خود توپ را کنترل کرد، در همین زمان بود که روبن با یک حرکت انفجاری یکی از به یادماندنی‌ترین گل های خود را با پیراهن بایرن مونیخ را به ثمر رساند، تا هواداران بایرن از همین روز عاشق او شوند و به جادوی پای چپ او عادت کنند.

روبن به سرعت توپ را بر روی پای چپ خود آورد و با چهار لمس توپ به سمت مدافعان حریف حرکت کرد و ناگهان با تغییر مسیر خود را از مدافعان دور کرد و خود را در زاویه مناسب قرار داد و با یک شلیک بی‌نقص از فاصله 23 متری توپ را به تور دروازه فیورنتینا چسباند و سباستین فری تنها هوا را چنگ گرفت تا فیورنتینا از دور مسابقات کنار برود.

پس از آن در مرحله یک چهارم نهایی آنها در حالی برای دیدار برگشت به الدترافورد سفر کردند که با گل های فرانک ریبری و ایویکا اولیچ موفق به کسب پیروزی 2-1 در خانه شده بودند. اما منچستر یونایتد با ارائه یک بازی هجومی درحالیکه 20 دقیقه تا سوت پایان بازی باقی مانده بود نتیجه مجموع دو دیدار را به 4-3 به نفع شیاطین سرخ تغییر داده بود، در دقیقه 74 بایرن مونیخ صاحب یک ضربه کرنر شد و درحالیکه بازیکنان هر دو تیم درون محوطه جریمه منچستر در حال انجام وظایف خود بودند ریبری توپ را به روبن رساند و وینگر هلندی با یک ضربه والی پای چپ دقیق دروازه منچستر یونایتد را گشود و یک گل خارج از خانه ارزشمند را برای باواریایی ها به ارمغان آورد تا آنها شیاطین سرخ را در خانه خود حذف کنند. زوج مخوف روبری بار دیگر بایرن مونیخ را به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا رساند.

 

پس از دو پیروزی 1-0 و 3-0 مقابل لیون فرانسه در نیمه نهایی، بایرن مونیخ در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل اینتر میلان ایتالیا قرار گرفت. اما یک شکست 2-0 در فینال باعث شد تا روبن با شکوه‌ترین شروع ممکن در بایرن مونیخ را تجربه نکند، هرچند آنها هر دو جام داخلی آلمان را بدست آوردند تنها چیزی که می‌تواستند به هواداران قول بدهند این بود که زوج روبری عملکرد درخشان این فصل را در فصول بعدی نیز تکرار کند.

زوج روبن و ریبری خصوصیات مناسبی برای ارائه یک بازی زیبا و کارآمد داشتند؛ آنها علیرغم سرعت بالا در حرکت از سرعت بالای تصمیم‌گیری نیز بهره می‌بردند. آنها توانایی های فنی بالا و تکنیک ناب را با هوش فوتبالی عالی تلفیق کرده بودند و همواره سریع‌ترین راه برای رسیدن به دروازه حریف را پیدا می‌کردند و از توانایی های فوق‌العاده خود برای انجام آن ایده ها استفاده می‌کردند. روبن و ریبری حدوداً همیشه پیام‌آور شکوه برای باواریایی ها بودند.

فرانک ریبری و آرین روبن هرکدام دارای خصوصیات مورد نیاز یک ستاره فوتبال هستند و می‌توانند به تنهایی بازیکنی در کلاس جهانی باشند، اما چیزی که باعث شده آنها بیش از یک دهه بتوانند بسیاری از عناوین تیمی و فردی را بدست بیاورند و تبدیل به یکی از بهترین زوج های فوتبال مدرن شوند در یک چیز است: تمایل شدید و ذاتی آنها به کار تیمی و همکاری با دیگر زوج وینگر خود در زمین فوتبال.

تا پیش از ظهور زوج روبن و ریبری معمولا بازیکنان چپ پا به عنوان وینگر چپ و بازیکنان راست پا به عنوان وینگر راست به میدان می رفتند، تا بتوانند از کناره زمین توپ را با پای تخصصی به محوطه جریمه حریف ارسال کنند، اما این قضیه برای روبن و ریبری صدق نمی‌کند. در حالیکه هر دو نفر آنها از تکنیک و سرعت بالا بهره می‌برند و توانایی از پیش رو برداشتن مدافعان کناری رقبا را دارند، برای اینکه مشارکت بیشتری در گلزنی داشته باشند در جهت مخالف پای تخصصی خود به میدان می‌رفتند، آرین روبن به عنوان وینگر راست و فرانک ریبری به عنوان وینگر چپ به میدان می‌رفتند تا با نفوذ به قلب دفاع حریف در موقعیت گلزنی قرار بگیرند و با پای تخصصی خود دروازه رقبا را باز کنند. پس از موفقیت زوج روبری بسیاری از تیم ها از این الگو استفاده کردند تا وینگر های آنها علاوه بر ایجاد موقعیت در گلزنی نیز تأثیرگذار باشند.

طی 10 فصلی که زوج روبن و ریبری وینگرهای خط حمله بایرن مونیخ بودند موفق شدند انواع و اقسام جام ها را بالای سر ببرند. در فصل 2009/10 که این زوج ساخته شد آنها قهرمان بوندسلیگا شدند و پس از 2 سال عدم موفقیت در قهرمانی بوندسلیگا، آنها 7 سال پیاپی قهرمان بوندسلیگا شدند و رکورد بیشترین قهرمانی پیاپی بوندسلیگا را نیز به نام خود ثبت کردند. 5 مرتبه قهرمان جام حذفی آلمان شدند و انواع و اقسام سوپر کاپ ها را نیز بالای سر بردند و البته قهرمانی در معتبر‌ترین جام باشگاهی جهان یعنی لیگ قهرمانان اروپا را نیز برای بایرن مونیخ به ارمغان آوردند. آنها در فینال تمام آلمانی و فراموش‌نشدنی سال 2013 در استادیوم ومبلی لندن موفق شدند رقیب دیرینه خود دورتموند را شکست دهند تا لذت قهرمانی برای هواداران این تیم دوچندان شود. و البته سرنوشت یک بازی حساس دیگر و یک قهرمانی دیگر توسط پای چپ جادویی آرین روبن نوشته شد.

در حال حاضر آرین روبن و فرانک ریبری در اواسط دهه چهارم زندگی خود هستند، اما دوران درخشان آنها در بایرن مونیخ در خاطر علاقه‌مندان به فوتبال باقی مانده است و آنها سال ها در بالاترین سطح ممکن فوتبال بازی کرده‌اند و کمتر زوجی در فوتبال مدرن وجود داشته که با این کیفیت فردی و هماهنگی بالا، یک دهه در بالاترین سطح فوتبال درخشیده باشد.

این زوج درخشان باواریایی ها که تا سال ها هواداران بایرن مونیخ با گل های آنها خاطره بازی خواهند کرد، در سال 2019 از بایرن مونیخ جدا شدند. روبن پس از یک دهه حضور در مونیخ کفش های خود را آویخت اما ریبری پس از 12 فصل درخشان ترجیح داد حضور در فوتبال ایتالیا را تجربه کند و به باشگاه فیورنتینا پیوست.

حضور زوج روبری در مونیخ درخشان‌ترین دوران بایرن مونیخ در سال های اخیر را رقم زد و آنها بسیاری از رکوردهای لیگ آلمان را به نام خود نوشتند و ارزشمند‌ترین جام باشگاهی جهان را نیز بالای سر بردند. این دو ستاره تکنیکی، سرعتی، گلزن و گل‌ساز بایرن مونیخ می‌توانند الگوی هماهنگی هر زوج وینگر در جهان فوتبال باشند تا اثبات کنند با از خودگذشتگی می‌توان به قله های بلندتری رسید. این زوج هلندی-فرانسوی تمام خصوصیات لازم برای عنوان بهترین زوج وینگر فوتبال مدرن را دارند و شاید تا سال ها این عنوان ارزشمند را با خود یدک بکشند.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لحظه به لحظه با ال‌کلاسیکوی فوتبال اروپا

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید و بایرن مونیخ برای رسیدن به ‏جام قهرمانی چمپیونزلیگ سه بازی دیگر پیش رو دارند. این دو غول ‏فوتبال اروپا امشب به میزبانی مونیخی‌ها اولین بازی‌شان را در دور ‏رفت نیمه‌نهایی برگزار می‌کنند. ‏

بایرن مونیخ-رئال مادرید، ال‌کلاسیکوی فوتبال اروپا است. با اینکه ‏هواداران رئال بعد از پیروزی دراماتیک مقابل منچسترسیتی در مرحله ‏قبلی هیجان زیادی دارند و خیلی‌ها با خوشحالی زودهنگام از ‏پانزدهمین جام صحبت می‌کنند ولی در رختکن رئال همه می‌دانند که ‏برآمدن از پس بایرن مونیخ در این تورنمنت چقدر دشوار است. ‏

ترکیب احتمالی بایرن: نویر، کیمیش، کیم مین جائه، دایر، دیویس، ‏پالوویچ، گورتزکا، مولر، موسیالا، گررو، هری‌کین.

 ترکیب اصلی رئال مادرید: لونین، لوکاس واسکز، رودیگر، ناچو، فرلان مندی، والورده، شوامنی، کروس، رودریگو، وینیسیوس، بلینگام.
 

پوشش زنده خبری 11 اردیبهشت 1403 ساعت 21:00

کروس و آنچلوتی در سال 2014. ستاره بایرن با پیراهن قرمزرنگ بایرن ‏امشب با پیراهن سفید مقابل تیم سابقش می‌ایستد. ‏

11 اردیبهشت 1403 ساعت 20:58

بازی امشب مقابل بایرن مونیخ پنجاهمین بازی دو ستاره رئال در این ‏تورنمنت است: والورده و رودریگو پنجاهمین حضورشان در ‏چمپیونزلیگ را تجربه می‌کنند.‏

11 اردیبهشت 1403 ساعت 20:42

آنچلوتی هرگز مقابل بایرن مونیخ شکست نخورده است. این روند امشب ادامه پیدا خواهد کرد؟

11 اردیبهشت 1403 ساعت 20:37

ترکیب اصلی رئال مادرید توسط کارلو آنچلوتی اعلام شد: لونین، لوکاس واسکز، رودیگر، ناچو، فرلان مندی، والورده، شوامنی، کروس، رودریگو، وینیسیوس، بلینگام.

 

11 اردیبهشت 1403 ساعت 20:29

کارلو آنچلوتی در آستانه بازی با بایرن مونیخ گفت مشتاق دیدار دوباره ‏با توماس توخل است. او گفت هدف رئال فینال است و نه ‏نیمه‌نهایی.

لینک خبر

11 اردیبهشت 1403 ساعت 20:28

ماتیس دلیخت که دیروز با بایرن تمرین نکرد و گفته می‌شد به دلیل ‏مصدومیت امشب بازی نخواهد کرد ساعتی پیش به هتل بایرن وارد ‏شد. ‏

11 اردیبهشت 1403 ساعت 20:26

کلمنت تورپین داور دیدار امشب بایرن و رئال است. هر دو تیم تا حالا ‏سابقه شکست در مسابقاتی که توسط این داور قضاوت شده را ‏ندارند. این داور فرانسوی هشت‌بار بازی‌های بایرن را قضاوت کرده که ‏بایرن هیچکدام را نباخته. رئال هم شش‌بار با قضاوت تورپین به ‏میدان رفته که هیچ باختی نداشته است. ‏

دیگر خبرها

  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • رالف رانگنیک پیشنهاد بایرن مونیخ را رد کرد
  • رانگنیک پیشنهاد سرمربیگری بایرن مونیخ را رد کرد
  • آقای گل جام جهانی در سودای بازگشت به فوتبال
  • هاینر: رانگنیک انتخاب خوبی برای بایرن مونیخ است
  • کروس: وینیسیوس یکی از بهترین بازیکنان دنیا است
  • فوتبال از دریچه فان؛ کیم مین جائه مقابل رئال مادرید
  • دژاوو شماره 7؛ وینیسیوس جونیور، بهترین بازیکن جدال بایرن مونیخ و رئال مادرید / عکس
  • آرین روبن و تماشای بازی بایرن مونیخ - رئال مادرید در آلیانتس آرنا / عکس
  • لحظه به لحظه با ال‌کلاسیکوی فوتبال اروپا